Cautare

1754 de rezultate pentru "constructorul familia" (3.25 secunde)
In contabilitatea firmei SMANIC, care apartine familiei Mischie, au fost gasite facturi pentru lucrari care nu au fost executate, dupa cum a precizat prim- procurorul Gheorghe Emil Mota, seful Parchetului de pe linga Tribunalul Gorj • Documentele au fost incheiate intre SMANIC si ROVIMCON, firma lui Ion Raitaru, constructorul blocurilor ANL din Tirgu Jiu • Raitaru i-a modernizat lui Mischie tipografia SANDANIC si bazinele de pastravi de la Runcu • Prieten cu Mischie, prieten si cu Florin Circiumaru, primarul din Tirgu Jiu, caruia i-a construit casa • ROVIMCON a cistigat lucrari de zeci de miliarde de la Primaria Tirgu Jiu Procurorii gorjeni care se ocupa de dosarul "SMANIC", in care Nicolae Mischie este acuzat de contrabanda cu masini, au descoperit ca societatea fara activitate patronata de fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj a avut relatii contractuale cu SC ROVIMCON SA Rovinari, administrata de Ion Raitaru.
Nicolescu Constructorul cladirei, Al. Savulescu Arhitectul cladirei G.D. Ciconi Desigur, in functie de evolutia vremurilor si cazul cladirii Prefecturii de la Calarasi a reprezentat un punct de mare atractie, pentru vizitatori si nu numai.
Pentru a beneficia de acesti bani, constructorul a fost nevoit sa depuna scrisoare de garantie bancara si scrisoare de buna executie.
Printre acestea, aveti nevoie de o persoana care sa se ocupe de partea tehnica, una care sa fie interfata cu constructorul si alta care sa se ocupe de autorizari.
Primarul Aradului, Gheorghe Falca, a dezmintit acuzatiile, sustinand ca a acordat contracte firmei vicepremierului Gheorghe Seculici in conformitate cu legislatia si ca acuzatiile GIP sunt nefondate, in conditiile in care contractul la care s-a facut referire putea fi acordat doar SC Proiect Arad, „societate care a proiectat cladirea la momentul construirii ei in anii ‘70 si care, impreuna cu constructorul, a oferit o garantie de 50 de ani pentru imobil“.
Constructorul american de autoturisme General Motors ar putea cere introducerea sub protectia legii falimentului pentru diviziile neprofitabile, in timp ce diviziile profitabile s-ar putea reuni sub o noua companie, au anuntat reprezentantii companiei.
Constructorul auto isi traieste, probabil, ultimele clipe printre cele 30 de valori vedeta al indicelui Dow Jones, in randul carora figureaza inca din 1925.
Constructorul auto nipon Toyota a anuntat ca recheama pentru reparatii 1,53 de milioane de masini la nivel mondial, din care cea mai mai mare parte in SUA si Japonia, din cauza unor posibile defectiuni la sistemul de franare si la pompa de combustibil, potrivit mediafax.ro.
Calea Bucuresti se va inchide pe tronsoane, nu stim care, deoarece constructorul are un plan de lucru, iar cand o sa stim, o sa comunicam.
Asta in conditiile in care constructorul a cerut penalitati de 66 de milioane de euro", spunea edilul-sef al bucurestenilor in sedinta din luna februarie a anului 2009.
Constructorul japonez a intrat in acest an in alianta Renault-Nissan. De asemenea, faptul ca multi furnizori ai Renault se afla in Romania pentru Dacia va cantari destul de mult.
- Nu stim cine a fost constructorul, dar Capitania de la Calarasi era data in folosinta in anul 1907, asa cum reiese dintr-o carte postala pe care o reproducem mai jos.
Casa Stark Principala Casa din Nord, cu origini ce duc spre Brandon Constructorul, cel care a construit Zidul, si spre vechii Regi ai Iernii.
"Daca dai mai multi bani constructorul termina mai repede si avem in acest fel siguranta ca le facem case pana la iarna.
Desi le-am cerut suplimentarea personalului, constructorul nu a facut acest lucru", a declarat Gheorghe Voicu, director al Sectorului Servicii Publice din CJ Dolj.
Ultima transa de bani, apa de ploaie Potrivit reprezentantilor Primariei Apele Vii, pana in prezent constructorul a executat lucrari in valoare de doua miliarde la sistemul de alimentare cu apa, in conditiile in care derularea proiectului a inceput in anul 1998 in localitate.
Asteptam sa ne intalnim cu constructorul si sa stabilim un program de lucru. Ma intereseaza strada Traian, pentru ca este o lucrare de mare anvergura", a spus Dumitru Nicolae.
Arama spune ca democrat-liberalii vor contesta la infinit procedura de desemnare a trei consilieri locali judeteni in Colegiul director al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Galati care, din perspectiva lor, a incalcat legea, sau nemultumirea privind punctul opt de pe ordinea de zi privind "Obligatia de marcare a obiectivelor de investitii ale Consiliului Judetului Galati" la care au avut cateva amendamente, care obligau constructorul sa puna placutele, dar care nu au fost luate in seama pentru ca au venit prea tarziu.
Potrivit unor publicatii economice, in decembrie, constructorul auto american Ford, care intentioneaza sa investeasca 675 de milioane de euro in Romania incepand cu 2009, a cerut statului roman garantii pentru imprumuturi la Banca Europeana de Investitii in valoare de 400 de milioane de euro.
Materialul a venit de la Statia de betoane, iar constructorul l-a folosit". Arhitectul nu este foarte incantat nici de culorile alese pentru fantanile arteziene, care au fost vopsite in caramiziu si albastru:
google-analytics.com